Welkom bij Ouwerveldezicht

Plattelandslogies met of zonder ontbijt, een moment van rust en genieten.

Wij John en zoon en Thijs heten U van harte welkom op deze unieke locatie. Een omgeving waarin rust, contact met de natuur, actie en ontplooing de ruimte krijgen. Om uit te rusten en ontstressen van het vaak drukke dagbestaan.

Het gastenverblijf bevindt zich in het voorhuis van onze deels gerestaureerde woonboerderij. U heeft een eigen ingang, op de begane grond bevindt zich de gezamenlijke gastenwoonkeuken cq ontbijtruimte en douche/wc. Via het oude (lage) opperkamertje van de boerderij gaat U naar de bovenverdieping waar zich 3 aparte logeerkamers bevinden en een tweede douche/wc.

Logiesverblijf Ouwerveldezicht is gelegen aan de zuidzijde van waterloop ‘de Zoom’ te Wouwse Plantage. ’t Pand is een deels gerestaureerde oude boerderij gesitueerd in het agrarisch landschap van de Ouwervelden. In het buitengebied 2 km van de dorpskern Wouwse Plantage en 2 km van de Belgische grens. Gelegen nabij de bossen van het landgoed Wouwse Plantage. De omgeving van Ouwerveldezicht is landelijk, afgewisseld met bossen, vergezichten en veel kleine weggetjes waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Kortom een locatie met een perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietsroutes.